Outdoor Hanko 2023 sopimusehdot

‍Järjestäjä: Silversand
Ab Cornia Oy
1795455-6
Aarne Karjalaisen Tie 15
10960 HANKO

Ilmoittautuminen – Varauksen vahvistaminen – sopimuksen syntyminen

Ilmoittautuminen tapahtuu kirjallisesti näytteilleasettajan lähettämällä lomakkeella. Ilmoittautumisen saavuttua lähetämme kirjallisen vahvistuksen / laskun asiakkaalle – maksuaikataulu 14 päivää. Paikan varaus vahvistuu maksun saavuttua tilillemme.
Mikäli laskua ei makseta eräpäivään mennessä, lähetämme muistutuslaskun,
jossa eräpäivä on 7 päivää.
Arvonlisävero 24% lisätään kaikkiin laskuihin.

Peruuttaminen

Mikäli kirjallista ilmoittautumislomaketta ei palauteta tai maksuja suoriteta määräaikana tai ellei näytteilleasettaja ota osastoa haltuunsa viimeistään 24 tuntia ennen messujen avausta, on messujärjestäjällä automaattisesti oikeus luovuttaa paikka toiselle näytteilleasettajalle. Mikäli kirjallinen näyttelypaikkasopimus perutaan 31.3.2023 mennessä, on messujärjestäjällä oikeus periä näytteilleasettajalta 30 % paikanvuokrasta. Mikäli peruminen tapahtuu tämän jälkeen, peritään kaikki näytteilleasettajalle kuuluvat maksut täysimääräisinä. Peruminen on tehtävä kirjallisesti. Sopimuksen purkautuessa näytteilleasettajasta johtuvasta syystä palautetaan maksu täysimääräisenä maksajalle.

Vähittäismyynti ja toimiminen messujen aikana
Messuosastoilla sallitaan tilausten vastaanotto. Suoramyynti on sallittu messujärjestäjän myöntämällä kirjallisella luvalla, ja koskee vain niitä tuotteita, jotka on mainittu näyttelyvahvistuksessa. Myyntilupa on maksuton. Näytteilleasettaja saa esitellä osastoaan ja tuotteitaan sekä jakaa esittelyaineistoaan vain varaamallaan osastolla, käytävätiloissa tai osaston ulkopuolella tämä ei ole sallittua.
Esittely ei saa aiheuttaa epätavallista ruuhkautumista käytävillä eikä häiriötä naapuriosastoille tai yleisölle. Järjestäjällä on oikeus myös messujen aikana puuttua häiriöksi tai turvallisuusriskeiksi osoittautuneisiin epäkohtiin. Arpajaiset on kielletty ilman erillistä sopimusta. Painotuotteiden jako on sallittu vain näytteilleasettajan osastolla. Autolla ajaminen messualueella on kielletty messujen aukioloaikoina. Huoltoajo on sallittu ainoastaan porteille asti.

Paikkavuokrat

Markkinapaikka:

2 x 2 m 200€ alv. 0 %

3 x 3 m 290€ alv. 0 %

4 x 4 m 590€ alv. 0 %

 

Teltta/mökki/autopaikka:
4 x 6 m 1900€ alv. 0 %

8 x 6 m 3600€ alv. 0 %

Aktiviteetti-harrastelaji paikat:

2 x 2 m 390€ alv. 0 %

3 x 3 m 490€ alv. 0 %

4 x 6 m 690€ alv. 0 %(Hintoihin lisätään alv 24%)

Vakuutukset, paloturvallisuus, vartiointi, työturvallisuus

Jokainen näytteilleasettaja huolehtii itse tarvitsemistaan vakuutuksesta (palo, varkaus ym.), viranomaisluvista ja toimintansa lainmukaisuudesta. Asiakas sitoutuu noudattamaan yleisiä voimassaolevia palo- ja työturvallisuus- yms. ohjeita. Tupakointi on sallittu vain merkityillä tupakointipaikoilla.
Messujärjestäjä huolehtii messualueen yleisestä palosuojelusta, vartioinnista messujen aukioloaikojen ulkopuolella ja yleisestä järjestyksestä vastaamatta kuitenkaan tavaroiden katoamisesta tai vioittumisesta. Messujen vastuuvakuutus korvaa järjestäjän henkilökunnan toimenpiteistä tai laitteista ja rakennelmista kolmannelle henkilölle aiheutuneet vahingot.

Esitykset messuilla
Näytteilleasettaja on velvollinen tekemään Teoston ja Gramexin kanssa sopimuksen audiovisuaalisten laitteiden käyttämisestä ja musiikkiesitysten toteuttamisesta osastollaan. Esitykset eivät saa häiritä naapuriosastoja. Mikrofonien käytöstä tuote-esittelyssä on sovittava erikseen järjestäjän kanssa. Järjestäjä vastaa messujen viralliseen ohjelmaan liittyvistä Teosto- ja Gramex-maksuista. Näytteilleasettajat voivat varata luentotilasta ja esityslavoilta esiintymisaikaa.

Ylivoimainen este
Sodan, laajan työselkkauksen, saarron, ympäristökatastrofin, vakavan tartuntaudin, tulipalon tai muun laajan tapahtuman johdosta estää Ab Cornia Oy täyttämästä sopimuksen mukaisia velvoitteitaan, vapautetaan Ab Cornia Oy velvoitteistaan.
Tällaista vapautusta sovelletaan myös siinä tapauksessa, että liiketoimintaa ei voida myöskään harjoittaa tyydyttävin edellytyksin. Vastapuolelle on ilmoitettava välittömästi, mikäli on olosuhteita, jotka voivat johtaa tapahtuman peruuttamiseen tai siirtämiseen.

 

 

 

‘‍Yleistä

Näytteilleasettaja noudattaa tapahtuman aukioloaikoja ja sitoutuu pitämään oman näyttelytilansa avoinna koko messujen aukioloajan avoinna.

Järjestäjä pidättää oikeuden tapahtuman konseptin, tapahtuman ja ohjelman muutoksiin. 

Tavoitteena toteuttaa tapahtuma ilmoitetuilla raameilla kumppaneiden kanssa.
Mahdolliset huomautukset tehtävä kirjallisesti järjestäjälle viimeistään 11.4.2023 mennessä. Myöhemmin jätettyjä valituksia ei käsitellä. Allekirjoittamalla (tai lähettämällä verkkosivuilta) ilmoittautumislomakkeen näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja sekä messujärjestäjän mahdollisesti antamia lisäohjeita.

Aukioloajat ja liput

Messuaika

27.–28.5.2022

Aukioloajat

La 10.00–18.00

Su 10.00–17.00

Liput

Normaalilippu | 7 € ennakko | 9 € messupäivinä/ovelta

Erikoislippu | 5 € ennakko | 7€ messupäivinä/ovelta

 eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet ja ryhmät yli 10 hlöä

Nuoret alle 16-v. | 5 € ennakko | 7 € messupäivinä/ovelta

alle 12-v. ilmainen sisäänpääsy – vain huoltajan kanssa

La ilta Beach Party la 16- -23 -I Ennakko 15€ –  ovelta 19€ (lippuja rajattu määrä)

Hyväntekeväisyys huutokauppa